П`ятниця, 03.05.2024, 22:31
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Модератор форуму: STAR, Pit-Stop  
Форум » Раздел с Общими форумами » МУЗ-форум » Хроніка рок музики у Старконі. (...гурти, що існували (існують), фестивалі, концерти..)
Хроніка рок музики у Старконі.
Pit-StopДата: Середа, 26.11.2008, 13:02 | Повідомлення # 1
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
Всім Wellcome. Post для тих, хто в курсі.



хм... Перший гурт, який мабуть вартий уваги (чи не найбільшої), це Metal-Mess.

Вперше я їх побачив-почув у досить ранньому віці (років 12-14) на святкуванні Дня Незалежності у середині 90-их. Івент відбувся під Райкомом (будівля райдержадміністрації, Бєлий Дом)). Як потім дізнався, це був їх перший спільний виступ. (хоч і не у повному складі, без бас-гітариста).
Спочатку гурт називався Disaster. Склад був такий: Дімка-Електрошок(гітара), Женя К.(бас), Паша К.(ударні). З приєднанням до гурту Віталія(вокал, гітара), банда взяла відому зараз всім назву. У подальшому Metal-Mess давав концерти ще три рази: на ще одному Дні незалежності, у Будинку Офіцерів (на даному сейшні з Metal-Mess виступав ще один гурт зі Старкона. назва здається була "Черный День". Більше нічого про них не знаю) та у Центрі дозвілля та мистецтва (болгарське містечко). Останній концерт був як на мене найкращим. Виступ у Будинку Офіцерів був показаний у телевізійній передачі "Стеля" обласного ТБ (колись була така) разом з інтерв'ю музикантів. Формація грала злу суміш Death-, Trash- та багато чого ще- metal. Репетиції проводились у приміщенні ЖЕКу, а згодом у 9-ій школі. Є у наявності одне фото з репетиції, яке дозволю собі викласти.

Склад(зліванаправо):Діма-Електрошок(гітара), Женя(бас), Паша(ударні), Віталій(вокал, гітара).

!Note:автор при описі гуртів, подій, учасників і т.д. може допускати неточності. Якщо у когось "вазнікнут" претензії або що там, уточнення.. з задоволеннням вислухаю (тобто прочитаю). Автор навмисне не викладає більш повної інформації про все вищезгадане з почуття поваги до вищезгаданого (-их). Деталізація нам ні до чого, "тіки" інформація. Оскільки фото і теде надається на розсуд автора, то при бажанні учасників(!) подій інформація, фото з цими учасниками можуть бути видалені (я гадаю, Star буде cолідарний)...

P/S. папрашу в каментах не срать і халіварів не вести. Нінада.

Продовжимо про Metal-Mess

Гурт у даному складі більше не виступав... В принципі, можна сказати що Metal-Mess припинив своє існування. Були зміни з ударником, вокалом і т.д. Кістяком завжди залишався Електрошок (DESH). Були цікаві виступи на перших Рок-Старконах (про це пізніше). Ударників опісля було двоє: спочатку Юрій, потім Мішка С. В певний період зібралася формація у складі DESH(гітара), Юрія(ударні) та Олександра Х.(бас, вокал). Музику вони грали принципово іншу. Так само якісно, але по-іншому. Мав місце один виступ у даному складі. Грали на сходах у торговому. Тоді відділ сім'ї та молоді привіз ще кілька гуртів із Хм.
Є одне фото:

Після цієї формації, Електрошок зібрав ще одну команду у складі себе, Мішки С.(барабани), Славіка (вокал). Виступила банда на Рок-Старконі (четвертому). правда на барабанах під час виступу Паша зі старого складу:

Певний час DESH і Мішка грали удвох дома в останього (там певен час була РОК-калибель Старкона)(Мішці велике пасіба), було класно. А все добре має здатність закінчуватись)))
Останній склад, який мені відомий, це звичайно Електрошок(гітара),Мішка С.(барабани), Вовка(бас). Репетиції проходили у приміщенні 8-ої школи. Разом команда у Старконі не виступала...

Можна сказати, що Metal-Mess - це банда з 90-их. Тих, хто їх не чув, мені шкода. Злішої (і якіснішої) групи в Старконі не було. І щось мені підказує, що не буде... Viva OldSchool.

P/S. Прачітал і.. ех)).....нєрвна йду куріть

Повідомлення відредагував STAR - Середа, 26.11.2008, 17:18
 
tarasbyДата: Четвер, 27.11.2008, 17:51 | Повідомлення # 2
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Далі про "Врагі" і "Лєтнєє врємя". Я б написав, але не маю інфи.

всігда!!!
 
Pit-StopДата: Неділя, 07.12.2008, 00:15 | Повідомлення # 3
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
ну шо, прадолжім?
е-е-е...Армен Егіазарян. Есть такий олдскульний музикант у нашому місті. Є у нього і гурт свій - "Летнее Время". Істрорію, склад, напрямки я описувати тут не збрираюсь, ібо є в групи своя власна сторінка. Наскільки мені відомо, постіних учасників в "Летнем времени" двоє: Армен Е. і Діма. Гітара, стіхі, вокал і соло-гітара. Грають давненько вже. І досить непогано. Щоб не переписувати лишній раз інфу, фото і т.д. - адреса їх сторінки http://letneevremya.at.ua/

одне фото все-таки варто викласти(для атчьотнасті):

фото з Рок-Старкона. четвертого. У приміщені Центра Культури та Дозвілля. Рік 2003:

Травлячи нікотином свій організм, пригадав що у далекі 90-і (ета кагда без мабіл, і музику на касєтах слушалі))) у Армена Е. також була група..Назви не пам'ятаю(може хтось допоможе) Був присутній на одному виступі (у Будинку Офіцерів). Грали у складі 4-ох осіб. Здається, щось на зразок "Воскресение". Хто має більш точну інформацію, будемо вдячні).

P/S Щодо ЛВ(Летнее Время), то думаю, що цей гурт з'явився десь у 2000 р

......

мда, а далі дійсно хочеться написати про формації "Враги". Писати трохи складно, бо слова іноді заважають. Це саме той випадок. Щоб б там не говорили самі учасники гурту.

бо на сайті є чєлавєк, який власне і вдахнавітєль "Врагов". Зачекаю трохи, може сам напише) та і сам мав за щастя з ним проводити передконцертні репетиції в якості бас-гітрариста. У гурта така судьба бИла, що по-нормальному виступити ніразу не вдалося (це речення для тих, хто керується поняттями "нормальності", бо афтар по-трохи забиває на ці невдячні речі.))
Фото з Рок-Старкона (2005):

і вже вище упомянутий не один раз , Міша С. Грав у складі "Врагі"

.....
Істокі Врагів з'явились у місті Хмельницькому. Був зе бенд. Зі всім чим нада (творчествомузикатараканивголовільогкаяшиза). Репетиції проводилися у хаті барабанщика, приміщенні 4-ої школи, мехколоні) Мав місце студійний запис на у КУТі(на разі канул в Лєту). Учасників окрім Врага (Ідіолог і джадай), називати не буду, бо не знаю.
Фото тих часів (рік 1997, м.Хмельницький):

Так тривало деякий час. Потім творчіство телепортувалось у місто-герой (Старкон тобто).Знайшовся басист і челавек Толік Янковський (на даний час, гурт "Квітень Руїн", м.Киів. Якщо загуглити, то можна знайти їх сторінку)). Також був драмер Славік(мега). Репетиції пений час відбувались у Воронківцях (бар "Зла Мавпа", приміщення колишньої кооперації), у кімнатах на акустиках і т.д. Після третього Рок-Старкону (2003) Уже вищезгадуваний Міша С. викупив у Славіка барабани, і становився такий склад "Враг"-оф: Враг(гітаравокал), Толік Я.(бас), Мішка С.(ударні) Гурт з'являвся на Рок-Старконах, та активно проводив репетиції=творчіпошуки у Мішки в кімнаті. "Вот так..."
Фото з Рок-Старкона. Рік 2003:

Черговий едішин тексту (подій і імен, що мали місце у формації "Враги") відбувся під керівництвом Врага (AlexVrag)

 
tarasbyДата: Понеділок, 08.12.2008, 15:37 | Повідомлення # 4
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Красата!! читаю - радію. Далі Світер, Дер Пароль, Постріл Аврори... Ше не погано було б про сам "Рок-Старкон" написати, адже це єдиний рок-фест, який проходив у місті протягом п"яти (якшо не помиляюсь) років.

всігда!!!
 
Pit-StopДата: Понеділок, 08.12.2008, 15:44 | Повідомлення # 5
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
Quote (tarasby)
Далі Світер, Дер Пароль, Постріл Аврори... Ше не погано було б про сам "Рок-Старкон" написати, адже це єдиний рок-фест, який проходив у місті протягом п"яти (якшо не помиляюсь) років.

Всьо будит). Щодо Рок-Старкона, Дер Пароля, Постріла Аврори то тут може ти мені допоможиш? Аби текст не ув таким одностороннім. І відношення до тих подій маєш таке саме, як і я.

 
tarasbyДата: Понеділок, 08.12.2008, 15:50 | Повідомлення # 6
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Допоможу, тіко не зара (троха зайнятий). Про Дер Пароль треба в Роми, або Барвіта спитати, бо там своя історія, я не зовсім в курсі.

всігда!!!
 
Pit-StopДата: Четвер, 18.12.2008, 14:03 | Повідомлення # 7
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
Хайль. Трохи не в тєму, але смішно (колись був у Старконі такий прояв панко-анархізму):

"І Лєннан такоооой маладоой... І юнЫй ахтябрь пазабЫт..."

Повідомлення відредагував Pit-Stop - Четвер, 18.12.2008, 14:04
 
tarasbyДата: Четвер, 18.12.2008, 14:13 | Повідомлення # 8
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Це робилось вночі мною і ше одним чуваком. Також пострадав райком.

всігда!!!
 
Pit-StopДата: Четвер, 18.12.2008, 14:29 | Повідомлення # 9
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
....Байци нєвідімава фронта, вітірани оф сайкодєлік рівальюшин...

P/S: а є фото з райкомом?

5 years ago... Rock'n'roll life.

Foto by Vitaliy Barshatskiy (Rolf)

 
jekwoodДата: Четвер, 18.12.2008, 14:45 | Повідомлення # 10
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 10
Статус: Offline
Хаха!! Привіт піонерам!! Бай скинув сцилку) Щодо сейшена - чесно, не скажу коли і як почали називати його "Рок-Старкон", але перший сейшен був у такі далекі часи що й згадувати їх все важче. О! Згадав! Називався він наче "молодь проти наркоти" чи якось так, а приурочений він був даті смерті Макса... Сумно, певне добре що зараз він називається весело і просто "Рок-Старкон")))

Пам*ятаю в будинку офіцерів як нажерлись самогону на другому поверсі і пішли на сцену "лабати рок!!" biggrin піт кричав у мікрофон щось незрозуміле про свою вагітну душу, хто грав на гітарі - чи то рома чи то костік чи то тарас чі то всі разом - не пам*ятаю, пам*ятаю що я вперше басуху тримав у руках, але по струнам попадав)))

Добавлено (18.12.2008, 14:45)
---------------------------------------------
ООО, щодо попередньої фоти і байцоф фронта biggrin
Згадав прикол як у парку ми сиділи в бєседке тільки познайомившись, я тоді ще хайратий був а ви лише про це мріяли, і як ви з заздрістью дивились на мій "хвіст" biggrin biggrin biggrin
правда потім ви заволосатились а я пішов топтати кірзачами плац)))

 
Pit-StopДата: Четвер, 18.12.2008, 14:51 | Повідомлення # 11
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
)) Хай, олдскульний Жек) Радий бачити надруковані тобою літери). Як самопочуття?. Ну це ти трохи забіг наперед з історіями про наші сейшни. Черга ще надійшла)) Але раз вже почав, то данке)
Тоді я буду хронолічно тебе виправляти. Начувайся)
Перший сейшн (до якого мало пряме відношення певне коло людей) відбувся 19 січня 2000 р. Ініціатором сього дійства був Рома Онофрійчук. Цей многоуважаємий гаспадін незадовго до цього був на одному сімпозіумі у м.Хмельницькому. Де познайомився з Андрієм С. (або просто Стас), який був і є на даний час фронтменом-лідером гурту Гандж (GUN-G), тоді ще м. Шепетівка (на даний момент м. Рівне). І у нашого многоуважаємого гаспадіна виникли ідея організувати Рок-Дійство у нашому Старконі. Що й він почав робити, і як ми бачимо, зробив. В процесі до цього активно долучилися ше два гаспадіна: пан Тарас Бай і Пан Я. І потім ще мабуть хтось)
І вже у вище згаданий день, у приміщенні будинку Офіцерів (другий поверх) сіє відбулося. Виступали гурт Гандж (м. Шепетівка), гурт Black Castle (м. Хмельницький). Ще на концерті був присутній такий гурт як Кальцій з Шепетівки, але виступом глядачів не возрадував чомусь). Сейшн був також прімічатєлєн тим, що музиканти обходились без ударної установки. ЇЇ фізично не було просто). Але-але усьо весело і т.д. От так.

а щодо згадуваних тобою подій, то це був третій сейшн...

 
jekwoodДата: Четвер, 18.12.2008, 15:15 | Повідомлення # 12
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 10
Статус: Offline
Вибач, я ж не знав що це ще попереду)))) Та я норм, все так же, лише місця роботи зміню час від часу)) І вас згадую) Нічого, Бай вже запросив на репу, в понеділок якщо буде - прийду хоч пива попью з вами)

Щодо історії - тут було про МеталМес, так, я теж пам*ятаю ту дивну подію - виступ їх на центральній площі Старкону на день незалежності... То була... ФЕЄРІЯ!! То був апофейоз апогею!! зараз це важко зрозуміти молоді, тому що сейшени зараз - буденна справа... Любі напрямкі, любі гурти... А тоді це було диво... Електро-музику наживо я до цього не чув, а акустки - це все таки абсолютно інше. Короче - після перших же звуків гітари Діми Електрошока - натовп упав в транс і полетів у космос)) Ну особисто я - точно)) Прийшов у себе лише тоді, коли м*єнти (не до ночі буде згадано нечистого) відімкнули електроенергію....

 
Pit-StopДата: Четвер, 18.12.2008, 15:20 | Повідомлення # 13
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
)))я тоді був юним школяриком, який стояв з осторонь з братом і затамувавши подих дивився на це все.) та як я писав раніше, Метал-Мес там виступали два рази. Ти в який із них там був?

Повідомлення відредагував Pit-Stop - Четвер, 18.12.2008, 15:21
 
jekwoodДата: Четвер, 18.12.2008, 15:28 | Повідомлення # 14
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 10
Статус: Offline
Quote (Pit-Stop)
)))я тоді був юним школяриком, який стояв з осторонь з братом і затамувавши подих дивився на це все.) та як я писав раніше, Метал-Мес там виступали два рази. Ти в який із них там був?

ну ти запитав)) без понятія biggrin

 
Pit-StopДата: Четвер, 18.12.2008, 15:35 | Повідомлення # 15
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
мда, час летить, сцуко.

Другий сейшн вже відбувся весною, того ж 2000-го року. Вже за активної участі Макса. Він там ще ведучим був. Виступали саатвєтствєнно Гандж, Black Castle та DESH з Юрою. Потім до них ще вийшов Віталій Куц зі старго складу Метал-Мес. У той час ми ще активно тусували з міським відділом сім'ї та молоді. Вони щось наче допомагали. Влаштували день пам'яті В.Цоя у парку, пам'ятаєш?

Повідомлення відредагував Pit-Stop - Четвер, 18.12.2008, 15:41
 
Форум » Раздел с Общими форумами » МУЗ-форум » Хроніка рок музики у Старконі. (...гурти, що існували (існують), фестивалі, концерти..)
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024