Понеділок, 21.07.2025, 00:23
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: STAR  
Стоматология
drajverolegДата: Середа, 11.05.2022, 15:23 | Повідомлення # 1
новичок
Група: Пользователи
Статус: Offline
Здравствуйте. У меня вот какой вопрос возник. Смотрите. Я открываю частный стоматологический кабинет, вот и не знаю как быть с рекламой. Как раскрутить свои услуги? Как их рекламировать? Что можете подсказать?

sergeperofДата: Середа, 11.05.2022, 16:10 | Повідомлення # 2
новичок
На мой взгляд самое разумное в такой ситуации - это создать сайт своей клиники. В этом случае вы сможете его активно раскручивать. Причем фишка тут в чем. Если у человека заболел зуб, он ведь в интернет пойдет искать куда обращаться. Вот и надо, чтобы ваш сайт выпадал ему первым. Более подробно о том, как происходит продвижение стоматологических услуг вы можете прочитать вот здесь : https://bonum-studio.com/blog....v-top-1

devushkaketДата: Четвер, 16.06.2022, 11:03 | Повідомлення # 3
прохожий(а)
wink

vikashanskaДата: П`ятниця, 26.08.2022, 12:46 | Повідомлення # 4
новичок
Спасибо за совет.

valetДата: Четвер, 24.11.2022, 16:32 | Повідомлення # 5
користувач сайту
так как я семьёй уже больше 3 лет проживаю в очень красивом и уютном городе Тернополь который находится на Западной Украине и конечно же тут по месту Нашли себе крутую стоматологическую клинику дент-мастер где детям Лечим зубы а себе из женой установили виниры https://dentmaster.com.ua/service/vinir/ но и перед этим конечно же также устранили все проблемы с зубами и всем рекомендуем этих стоматологов

Повідомлення відредагував valet - Четвер, 24.11.2022, 16:32

albelen88Дата: Неділя, 27.08.2023, 06:29 | Повідомлення # 6
користувач сайту
Я всегда заботился о зубах и выбирал только лучшие методы лечения. Лечение зубов под микроскопом https://healthydent.ua/uslugi/lechenie-pod-mikroskopom - это настоящее открытие для меня. После процедуры я заметил, что результаты действительно видны невооруженным глазом. Зубы стали выглядеть более здоровыми и естественными. Такой подход действительно стоит своей цены.

vitali123334Дата: Вівторок, 10.10.2023, 12:39 | Повідомлення # 7
новичок
ахахаха

dm3481720Дата: Неділя, 05.11.2023, 01:17 | Повідомлення # 8
активний користувач
Лол

linkcrowd2019Дата: П`ятниця, 22.12.2023, 22:51 | Повідомлення # 9
прохожий(а)
Досвід виготовлення бюгельний протез на нижню щелепу в цій стоматологічній клініці виявився позитивним. Лікарі були уважні до моїх потреб, досліджували кожен момент, щоб протез відповідав моїм очікуванням. Процес підгонки протеза був швидким і безболісним. Тепер я можу посміхатися з упевненістю і насолоджуватися життям без обмежень.

kseniademenko0Дата: Понеділок, 14.10.2024, 15:41 | Повідомлення # 10
новичок
Нещодавно відвідала сімейна стоматологія у Борисполі StudioDent і залишилася у повному захваті! З самого початку відчула турботу та увагу персоналу. Адміністратор зустріла з усмішкою і допомогла швидко оформити всі необхідні документи.Лікар був надзвичайно професійним, детально пояснив усі етапи лікування, розвіяв мої страхи та сумніви. Дуже боялася йти до стоматолога, але тут атмосфера настільки дружня, що все пройшло легко і безболісно. Обладнання сучасне, все стерильно і охайно, а якість обслуговування просто на найвищому рівні!Особливо приємно було дізнатися, що в StudioDent також є дитяча стоматологія. Це дуже зручно, адже тепер знаю, куди можна звернутися за допомогою і для своїх дітей. Усе продумано до дрібниць для комфорту маленьких пацієнтів, і це викликає довіру.Тепер це моя улюблена стоматологія, і я точно знаю, що повернуся сюди за потреби. Велике дякую всій команді StudioDent за мою красиву та здорову усмішку!

cyberteczonesfДата: Середа, 26.02.2025, 17:35 | Повідомлення # 11
активний користувач
Дитина боїться стоматолога? У сімейній стоматології на Софіївській Борщагівці UviDental працюють лікарі, які знайдуть підхід навіть до найменших пацієнтів. Тут завжди комфортно, затишно та без болю! Рекомендую!

tefangaДата: Четвер, 27.02.2025, 03:22 | Повідомлення # 12
прохожий(а)
Не знаю

cyberteczonesfДата: П`ятниця, 28.03.2025, 14:55 | Повідомлення # 13
активний користувач
Відвідуючи Стоматологія Борщагівка https://www.uvi.dental/, я щоразу переконуюся, що зробив правильний вибір. Тут працюють справжні професіонали, які дбають про кожного пацієнта. Останній візит був на профілактичний огляд, і лікарі знайшли проблему ще на ранньому етапі, що дозволило швидко вирішити її без ускладнень. Якісний сервіс, сучасне обладнання та уважний персонал – що ще потрібно для комфортного лікування зубів?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025