|
Устаткування для виробництва бетону
|
|
| linalineva7 | Дата: П`ятниця, 23.07.2021, 20:09 | Повідомлення # 1 |
 прохожий(а)
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хто знає точно і зможу порадити відносно того яке саме придбати устаткування для виробництва бетону з яким типом замісу? Чомусь мені здається, що ідеально буде саме комбінований тип, от тільки чи таке можна придбати чи ні?
|
| |
|
|
| kykanasliva | Дата: П`ятниця, 23.07.2021, 21:20 | Повідомлення # 2 |
|
прохожий(а)
| Вам потрібно перед тим як замовляти спершу знайти гарного консультанта, який детально розкаже про всі види замісу та порадить вам щось індивідуально. Адже обирати потрібно по всім характеристикам точно.
|
| |
|
|
| valetka583 | Дата: П`ятниця, 23.07.2021, 21:23 | Повідомлення # 3 |
|
прохожий(а)
| Чомусь мені здається, що на тип замісу мало хто реально звертає увагу і правильно роблять, адже однозначно на сьогоднішній день є інші питання на які потрібно звертати увагу завжди при вибору устаткування для виробництва бетону та його монтажу.
|
| |
|
|
| lermontovlermik | Дата: П`ятниця, 23.07.2021, 21:34 | Повідомлення # 4 |
 прохожий(а)
| Для того аби не виникали такі питання вам просто потрібно відразу придбати бетонний завод https://karmel.com.ua/g776710-betonosmesitelnye-ustanovki і таким чином ви будете мати можливість використовувати різні типи замісу відносно ваших потреб. Ми вирішили співпрацювати з компанією KARMEL адже вони найкращі з продажу устаткування для виробництва бетону, думаю, що точно для нас цей варіант найкращий буде.
|
| |
|
|
| albelen88 | Дата: П`ятниця, 19.05.2023, 15:12 | Повідомлення # 5 |
|
користувач сайту
| У нас новый глубинный вибратор для бетона купили в гипермаркете через интернет. Глубинный вибратор состоит из электрического или бензинового двигателя, подключенного к вибрационному элементу, который погружается в бетон. Вибрация, создаваемая этим инструментом, помогает улучшить плотность и прочность бетона.Но конечно нужно брать только в проверенных магазинах.
|
| |
|
|