Неділя, 19.05.2024, 12:09 | |
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті! |
Головна | Реєстрація | Вхід |
Вітаю Вас Гость | RSS |
50 РЕЦЕПТОВ ШАШЛЫКОВ
| |
STAR | Дата: Понеділок, 21.04.2008, 17:45 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| рецепты в PDF формате!
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
Повідомлення відредагував STAR - Неділя, 05.04.2009, 22:11 |
|
| |
sv | Дата: Четвер, 24.04.2008, 15:42 | Повідомлення # 2 |
заслуженний співрозмовник
Група: Пользователи
Повідомлень: 213
Статус: Offline
| Я вижу ты конкретно,агитируешь всех на майские шашлики,такими,маленькими,мамёками
К....О....Т.....Я.....Р....А
|
|
| |
STAR | Дата: Четвер, 24.04.2008, 17:12 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| Quote (sv) Я вижу ты конкретно,агитируешь всех на майские шашлики,такими,маленькими,мамёками просто к праздникам таким - это нужная штука в общем то...
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
sv | Дата: П`ятниця, 25.04.2008, 13:10 | Повідомлення # 4 |
заслуженний співрозмовник
Група: Пользователи
Повідомлень: 213
Статус: Offline
| Попробуем
К....О....Т.....Я.....Р....А
|
|
| |
Syper-egoist | Дата: П`ятниця, 25.04.2008, 22:21 | Повідомлення # 5 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 90
Статус: Offline
| Доречі класна штука. Переписав декілька на маьовку.
Спр@вжній мужик
|
|
| |
Bingos | Дата: Неділя, 04.05.2008, 00:27 | Повідомлення # 6 |
новичок
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Статус: Offline
| abaldet`! vot eto klasno na otkrut` to 4em задай этот вопрос поисковику. отредактировал админ
Повідомлення відредагував STAR - Четвер, 08.05.2008, 22:56 |
|
| |
STAR | Дата: Середа, 07.05.2008, 18:48 | Повідомлення # 7 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| вижу никто не собираеться показать свои достижения с праздников ну хоть я покажу что получилось у меня праду говоря - это не дожареные ещё они...
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| | |
FRIANA-GIRL | Дата: Субота, 10.05.2008, 13:51 | Повідомлення # 9 |
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 11
Статус: Offline
| слов нет, что ж я раньше не скачала такие рецепты
цей сайт чудовий!
|
|
| |
kuzia | Дата: Середа, 19.11.2008, 03:09 | Повідомлення # 10 |
користувач сайту
Група: Пользователи
Повідомлень: 40
Статус: Offline
| Privetik!!! Xochy dobavut esche odin receptik,-ne znay est on y vas ili net,-len prochutuvat vse 50 receptov. Eto recept prigotovleniya vegetarianskix shashlikov.Ochen vkysnui,mozno kak dobavlenie k myasnum.Berytsya ovoschi-baklazanu,sparza,repchatui lyk,bolgarskii perec,shampinionu-narezaetsya vse kysochkami kotorue mozno nanizat na shampyr.Peremeshuvaetsya v miske,zalivaetsya soya soysom,nastaevaetsya i vpered k prigotovleiy.Kolichestvo i raznoobrazie ovoschei zavisit ot vashego vkysa,solit ne nado tak kak soya soys yze solenui.Marinyetsya toze v zavisimosti ot togo kak vu lybite chtobu ovoschi propitalis. Priyatnogo apetita!!!
|
|
| |
STAR | Дата: Неділя, 05.04.2009, 22:10 | Повідомлення # 11 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| Тема актуальна. Прикрепляю к этому сообщению повторно файл с рецептами...
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
neodix | Дата: Неділя, 05.04.2009, 22:38 | Повідомлення # 12 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 150
Статус: Offline
| А я роблю шашлики по одному- єдиному рецепті вже років 14 і мені подобається... але для інтересу треба качнути щей ці.
|
|
| |
STAR | Дата: Неділя, 05.04.2009, 22:43 | Повідомлення # 13 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| Quote (neodix) А я роблю шашлики по одному- єдиному рецепті вже років 14 і мені подобається А поділитись рецептом)))
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
neodix | Дата: Неділя, 05.04.2009, 23:07 | Повідомлення # 14 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 150
Статус: Offline
| STAR, Можливо ти й сам його знаєш, нічого особливого: м'ясо (я роблю зі свинини. можна молоду телятину) середніми кусочками такими як в тебе на фото виложуєш в якусь ємнісь, додаєш чуть-чуть! уксусу, далі сіль,чорний і червоний перець (я ще тру трошки мускатного горіха,- але це налюбителя), цибулю ріжеш не кільцями а на чотири частини, потім кожну частинку ділиш напополам(потім коли будеш нанизувати на шампур вона не буде розпадатись і горіти) , майонезу (бажано не густого). Потім все це перемішуєш (майонезу повинно бути так сказати обільно) і через годин 4 можна готувати. П.С. Колись пробував маринувати і в уксусі і в сухому вині але цей простий рецепт мені сподобався більше.
Повідомлення відредагував neodix - Неділя, 05.04.2009, 23:13 |
|
| |
STAR | Дата: Субота, 11.04.2009, 21:06 | Повідомлення # 15 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| Quote (neodix) нічого особливого: Ось, що вийшло (уксусу та червоного перцю, горіха не давав)
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
|
Copyright MyCorp © 2024 |
|
|