Четвер, 28.03.2024, 23:27
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Раздел про Старокостантинов и жителей. » Проблеми міста Старокостянтинів » Екологічна бомба у нашому місті (Створення шкідливого акумуляторного виробництва)
Екологічна бомба у нашому місті
KazakДата: Середа, 05.11.2014, 11:49 | Повідомлення # 1
новичок
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Нещодавно у нашому місті з’явилася інформація про планипобудувати сучасний акумуляторний завод. На перший погляд – чудова новина: інвестиції, додаткові податки, нові робочі місця. Начебто все добре  і дуже необхідно нашему місту в сучасних умовах. Але захотілося дізнатися, що насправді скривається за цією інформацією, хто ті добрі інвестори і що вони збираються виробляти у нашому місті.

В наш час інформаційних технологій найти потрібну інформацію виявилося неважко, якщо знаеш, що шукаеш. Ітак, по-перше, хто ті загадкові інвестори, і по-друге що вони планують робити у нас.
Потужні акумуляторні виробництва в нашій країни сконцентровані на сході в містах Дніпропетровськ, Запоріжжя та Костянтинівка. Щодо акумуляторних корпорацій «Веста» та «ІСТА», які є лідерами на ринку,  мені не вдалося знайти жодної інформації про наміри розширення виробництва або реалізації нових інвестиційних проектів. Але інвестор з українським корінням таки знайшовся – це ТОВ «Мегатекс»
(Костянтинівка, Донецької області) – компанія, яка займається переробкою
свинцевого лому і декілька років тому почала виробляти стартерні акумулятори
для автомобілів.
Саме про цю компанію та її керівника та співвласника Юрія Шапрана дуже багато цікавої інформації залишилося в українських СМІ в останні роки.
Ось приклади журналістських розлідувань:
http://dosye.com.ua/article....705
або http://archive.wz.lviv.ua/articles/62501

Зрозуміло, що саме цей донецький бізнесмен планує розвиток свого бізнесу в нашому місті. Тісний зв’язок пана Шапрана з минулою владою в особі Арбузова, мабудь нікого не здивує. Донедавна «донецкие» мали необмежені можливості для особистого  збагачення, але навіть в той час, находячись при владі, вони не змогли нажитися на спробі відкрити виробництво по переробці лому свинцю у самому серці західної Украиїни – майже в центрі Львова. Місцева влада спромоглася на останньому кроці відвернути екологічну катастрофу і захістити мешканців Львова.  І тим дивнішим
є той факт, що в наш час, когда в країні давно змінилася влада і прийнятий
закон про люстрацію, наша Старокостянтинівська міська влада надає дозвіл  на будівництво акумуляторного заводу, який призведе до непоправних екологічних наслідків.
Дуже символічно і сумно від того, що «донецкие» з Костянтинівки своїми брудними «свінцевими лапами» запакостять наше славетне місто Старокостянтинів. Ви бачили на що схожа сьогодні Костянтинівка?
Ось пару прикладів з їхньго міського сайту:
http://photo.i.ua/user/564091/427242/12617029/
http://photo.i.ua/user/564091/427242/12617030/
http://photo.i.ua/user/564091/427242/12617031/

Цілі гектари забрудненої свинцем землі, на який наші майбутні покоління  не зможуть виростити нічого, крім бур’яну, річки в яких немає нічого живого, повітря, яким неможливо дихати без шкоди для свого здоров’я…
Сумно, коли бачиш таке майбутне для свого родного міста, для землі, на який народився і виріс…
Чи можна щось зробити, аби відвернути таке сумне близьке майбутне? Так!
Першим кроком має стати поширення цієї інформації. Ми маємо знати правду! Наша місцева влада має знати, що є співучасником злочину, який відбувається в наш час. Кожен причасний до цієй брудної справи має бути притягнутий до відповідальності!


Повідомлення відредагував Kazak - Середа, 05.11.2014, 11:54
 
alenkaterentieva1991Дата: Середа, 31.01.2024, 10:38 | Повідомлення # 2
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Статус: Offline
Это очень плохо скажется на жителях. Нужно что-то делать....
 
Форум » Раздел про Старокостантинов и жителей. » Проблеми міста Старокостянтинів » Екологічна бомба у нашому місті (Створення шкідливого акумуляторного виробництва)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024