Каких тем на данном форуме Вам не хватает?
|
|
|
|
STAR | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 16:31 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| А так же не забывайте, что создавать темы на форуме может каждый учасник форума. Вы так же можете создать новую тему, если думаете, что она заинтересует дугих пользователей сайта.
|
|
| |
Pit-Stop | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 16:35 | Повідомлення # 2 |
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
| ну тем з фото я думаю достатньо. З цим проблем немає, тим більше з кожним разом тематик тут більшає. а іноді хотілось би почути шось нове про місто. Якщо дійсно є щось нове)
|
|
| |
STAR | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 16:40 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Администраторы
| Quote (Pit-Stop) тем з фото я думаю достатньо І я так раніше думав, поки користувачі не почали радити мені, що б було багато тем з фото, але що б їх посортувати часу потрібно дуже багато... Quote (Pit-Stop) іноді хотілось би почути шось нове про місто. Якщо дійсно є щось нове) Якщо тут почнуть публікуватись такі новини, як в газетах чи всьому іншому, то це буде більш схоже на "Новини міської Ради та Будинку Офіцерів" де проводяться ці дійства... Але ця думка також буде врахована...
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
Pit-Stop | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 16:54 | Повідомлення # 4 |
*бувалий на сайті*
| ну да, я й мав на увазі "щось цікаве", а не "пенсіонер Іван зі всіма не згоден") газетні новини тут не дуже.. хоча може й когось зацікавлять. )) можна зробити тєму "Гіперфлуд" для цього Добавлено (22.12.2008, 16:54) --------------------------------------------- а взагалі було б кльово повісити десь веб-камеру у знаному місці і тіпа "Старкон он-лайн". Але це вже потребує фінансових вліваній))
|
|
| |
TURIST | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 20:16 | Повідомлення # 5 |
постійний користувач
| Не хочу повторюватись,але я повністю згідний з Pit-Stop .Побільше цікавих новин не газетного характеру Старкона
|
|
| |
YLOYA | Дата: Середа, 24.12.2008, 20:29 | Повідомлення # 6 |
заслуженний співрозмовник
Група: Пользователи
| Тут собрались самые общительные. Держим значит совет . Админу надо помогать. Я тут городами пошалила, любимчиками, может ещё что придумаю.
Родина! Это, где человек родился. Я далеко, но она рядом.
|
|
| |
Pit-Stop | Дата: Четвер, 08.01.2009, 10:26 | Повідомлення # 7 |
*бувалий на сайті*
| ПривіД. В темі "Другие города и страны" пропоную зробити класифікацію по країнам. А в кожній країні вже по містах.
|
|
| |
клубничка | Дата: Понеділок, 22.03.2010, 23:23 | Повідомлення # 8 |
постійний користувач
Група: Пользователи
| якщо будуть багато створювати теми з містами, то ти правий, так просто порядок буде да і вигляд також буде мати!
клубничка
|
|
| |