Четвер, 25.04.2024, 15:11
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: STAR  
Форум » Раздел про Старокостантинов и жителей. » РАЗНОЕ про Старокостантинов » Про Страйкбол (+ про нього у м.Старокостянтинів) (загальна інформацыя про гру...)
Про Страйкбол (+ про нього у м.Старокостянтинів)
STARДата: П`ятниця, 25.07.2008, 00:13 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
"У дитинстві ми граємо у "машинки" й "войнушки". Потім ми підростаємо, і життя диктує нові інтереси різного ступеня дорослості, типу дівчат або потреби в професійній самореалізації. А звичні розваги стають дорослішими, щоб допомагати справлятися з перипетіями реального життя. Гра в "машинки" трансформується в уміння працювати з технікою й керування автомобілями, а от з "войнушками" складніше. Можна засісти за комп'ютер в улюблений Quake або Counter-Strike, постріляти монстрів або цілком живих супротивників по мережі, але це - тільки віртуальне задоволення. Яке, до того ж, не додає здоров'я.

Страйкбол (strikeball) або ейрсофт (airsoft) народився як відповідь пейнтболу, що відійшов від традицій військового мистецтва в бік спорту. У страйкболі все організовано й стилізовано під війну в класичному загальноприйнятому прояві. Це дозволяє крім властиво спортивного й фізкультурного компонента займатися, наприклад, історичною реконструкцією або копіювати певні роди військ, а також проявляти творчість при створенні амуніції. Спеціальної підготовки місцевості практично не потрібно, тому грати можна майже де завгодно. Сама гра ведеться не заради перемоги, а заради участі - тому судді теж звичайно не потрібні. І нарешті, страйкбол - відмінна фізкультура та активний відпочинок.

У страйкболі стріляють із точних копій справжньої бойової зброї кульками діаметром 6мм і вагою близько 0.2г (насправді найлегша з використовуваних кульок має вагу 0.12г, а найважча - 0.43г, але саме 0.2г вважається стандартом), які при пострілі летять приблизно на 50 метрів.

У вересні минулого року у нашому місті з'явилася страйкбольна команда «Starkon Shooters».
Засновниками команди стали четверо звичайних хлопців, не зв'язаних із збройними силами, працюючих в абсолютно різних сферах. Їх поєднало бажання зайняти свій вільний час чимось більш корисним, ніж банальне витрачання грошей у місцевих забігайлівках. З того часу команда збільшилась до 12 регулярних бійців і з кожною грою їх стає все більше. Хлопці періодично організовують ігри обласного масштабу в нашому місті, проводять регулярні тренування. Старокостянтинівські стрільці представляють наше місто на іграх в інших регіонах України.

Щоб прийняти участь у такій грі потрібно мінімум: зброя та окуляри, які можна взяти на прокат або придбати. Завдяки наявності досить дешевої зброї страйкбол затягує все більше і більше людей.

Хочеться окремо відзначити, що Ви можете спокійно користуватися своєю власною зброєю і зовсім нічого не брати в оренду. Досвідчені гравці, що володіють власним приводом (або навіть декількома), формою, радіостанцією найчастіше так і роблять, і навіть боєприпаси купують по своїх каналах оптовими партіями, а гранати виготовляють самостійно.

Ігри найчастіше проводяться на закинутих об’ектах або в лісі. Імітуються різноманітні бойові ситуації, такі як:

Штурм будівлі та визволення заручників;
Зачистка території від сил ворога;
Конвоювання та захист колони, VIP-персони;
Оборона об’єкта;
Засідки;
Відтворення реальних історичних бойових дій у Югославії, Афганістані, Чечні, Сомалі, Іраку, Абхазії.

Основним плюсом страйку є те, що там усі, наче «у лазні»… Усі однакові і звичайний студент може послати до біса директора банку. І коли тебе затягує «битовуха», жінка, діти, теща, сусіди, ти маєш можливість відпочити від усього, та відчути себе справжнім бійцем спецпідрозділу, чи звичайним солдатом на полі бою...

А що потім? А потім, після 6 годин безперервного адреналіну, ти їдеш стомленим, але максимально задоволеним, додому, приймаєш душ і засинаєш сном немовляти. Нажаль завтра робочий день…"




чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
 
maxXxДата: Середа, 20.08.2008, 21:43 | Повідомлення # 2
заслуженний співрозмовник
Група: Модераторы
Повідомлень: 489
Статус: Offline
Очень хорошее занятие, если бы не был охотником, то играл бы в страйкбол. Хотелось бы хоть раз посмотреть, а еще лучше - самому поучаствовать в этом роде занятиях. Если моно, то пригласите пожалуйста...... biggrin А будет тут какой-то календарик проведения мероприятий?
 
RolfДата: Неділя, 14.09.2008, 17:07 | Повідомлення # 3
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Статус: Offline
В основному ігри відбуваються по всій області та за її межами.
Зазвичай їздимо у Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Шепетівку, Нетішин, Тернопіль, Львів.
Або організовуємо пострілялки-тренування майже кожні вихідні.
20 вересня Starkon Shooters святкуватимуть свій День Народження, тому буде велика гра.
Слідкуйте за інфою тутечки http:// shooters. at. ua/ news

Добавлено (14.09.2008, 17:07)
---------------------------------------------
20.09.08 День Народження Старокостянтинівської страйкбольної команди "Starkon Shooters".
У зв'язку з цим відбудеться гра. Сценарій : http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=128&t=21639
Нам будуть потрібні відео та фотооператори бажано зі своїм обладнанням.
Контакти:
starkonshooters@gmail.com
icq 217-036-767
+38(097)944-17-80 Віталій

 
Форум » Раздел про Старокостантинов и жителей. » РАЗНОЕ про Старокостантинов » Про Страйкбол (+ про нього у м.Старокостянтинів) (загальна інформацыя про гру...)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024