Субота, 31.01.2026, 04:42
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: STAR  
Аптечка для бомбосховища
dmitriysarov9Дата: Понеділок, 19.12.2022, 23:35 | Повідомлення # 1
прохожий(а)
Група: Пользователи
Статус: Offline
На наших підприємствах скоро має бути перевірка бомбосховища, тому треба підготувати всю документацію до ладу, а також оновити аптечки. Підкажіть, будь ласка, де продаються готові аптечки?

Повідомлення відредагував dmitriysarov9 - Понеділок, 19.12.2022, 23:36

lizaliminaДата: Понеділок, 19.12.2022, 23:39 | Повідомлення # 2
прохожий(а)
У нас зазвичай аптечки не перевіряють. Але вони у нас є, до чого все необхідне, адже у нас у країні війна, і прилетіти може будь-якої миті, потрібно бути готовим до всього. Потрібно стежити за вмістом аптечки.

mbelousova07Дата: Понеділок, 19.12.2022, 23:43 | Повідомлення # 3
новичок
Так, аптечки з усім необхідним зараз мають бути скрізь. Нині це часто питання життя та смерті. Я завжди ношу із собою мінімальну медикаменти. На цьому економити не можна, особливо в тих містах, які зазнають обстрілів.

violenashilkovaДата: Понеділок, 19.12.2022, 23:49 | Повідомлення # 4
прохожий(а)
Доброго вам дня. Я ось недавно теж влаштувався на роботу, і мені доручили ключі від бомбосховища, і треба було забеспечити там всім необхідним. Я тут закупив готові аптечки https://paramedic.ua/first-aid-kits/ Вони укомплектовані згідно з Наказом МВС, і там є необхідне Все прийшло швидко.

Повідомлення відредагував violenashilkova - Понеділок, 19.12.2022, 23:50

yuliyakeda11081991Дата: Вівторок, 28.03.2023, 22:39 | Повідомлення # 5
прохожий(а)
Мне тоже надо заказать, а то мало ли что может случится, а мы будем не готовы

anna10032000reservДата: Четвер, 30.03.2023, 10:09 | Повідомлення # 6
прохожий(а)
У меня обычно не очень много времени, чтобы бегать по аптеках и магазинах, поэтому заказываю лекарства через интернет https://city-pharm.com.ua/ в аптеке City-Pharm. Почему я выбрала именно эту аптеку — постоянное наличие нужных мне препаратов и витаминов, есть скидки и акции, очень быстрая доставка по Киеву (в день заказа). Кроме того, консультанты всегда вежливые и приветливые, это для меня многое значит. Медикаменты привозят с нормальными сроками годности, никогда еще не продали то, что нужно будет скоро выбросить. Как раз чудесный вариант для вас, чтобы собрать аптечку в одно месте, без лишних затрат времени.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026