dimon161987dim | Дата: Четвер, 21.08.2025, 10:28 | Повідомлення # 1 |
 користувач сайту
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Вибір бойлера для дому – це завдання, яке потребує уважності та знання декількох нюансів. Один із найважливіших критеріїв при покупці – це об’єм бака. Здавалося б, чим більше, тим краще, але насправді все залежить від конкретних потреб вашої родини та особливостей використання води.
Якщо ви живете один або з другою людиною, цілком достатньо невеликого бойлера на 30-50 літрів. Він швидко нагріває воду і економить електроенергію. Коли ж сім’я складається з трьох і більше людей, варто розглядати моделі на 80-100 літрів, щоб води вистачало на всіх у пікові години. Я завжди орієнтуюся на середню витрату води на день: душ, миття посуду, іноді прання – все це впливає на обсяг бака, який вам підійде.
Також слід враховувати місце установки. Великі бойлери потребують більше простору, і важливо, щоб доступ до них був зручний для обслуговування https://kiev.informator.ua/uk....-poradi. Ще один момент – швидкість нагріву. Деякі сучасні моделі оснащені двома ТЕНами або проточним нагрівачем, що дозволяє швидше отримати гарячу воду навіть при великому об’ємі.
Особисто мені подобається обирати бойлери з невеликим запасом об’єму. Наприклад, якщо моя сім’я витрачає близько 60 літрів на день, я дивлюся на бак на 80 літрів. Це гарантує, що води вистачить у будь-який момент, і при цьому не доведеться переплачувати за надлишковий об’єм.
|
|
|
|