ira190184 | Дата: Понеділок, 26.05.2025, 13:05 | Повідомлення # 1 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| У цій компанії дуже хороший кримінальний адвокат якщо кому актуально, можете звернутися. Рекомендую, тому що сама нещодавно там консультувалася, питання було вирішено швидко, якісно і за адекватну вартість.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вівторок, 10.06.2025, 18:26 | Повідомлення # 2 |
прохожий(а)
| Мені теж потрібен адвокат
|
|
| |
kircenkotamara | Дата: Вівторок, 10.06.2025, 18:29 | Повідомлення # 3 |
новичок
| Коли мій брат опинився під слідством за доволі серйозною справою, наша родина вперше зіткнулася з тим, наскільки страшним і заплутаним може бути кримінальне право. У паніці ми почали шукати адвоката, але швидко зрозуміли, що не кожен готовий взятися за непросту справу й дійсно допомогти. Нам порадили адвокатське об'єднання «Актум», і я щиро вдячна долі за цю рекомендацію. Ці люди не просто вникли в суть справи, вони провели незалежне розслідування, знайшли помилки в діях слідства й підготували потужний захист. Їхній досвід у кримінальних справах виявився безцінним, у підсумку братові змінили запобіжний захід, а згодом узагалі закрили справу через відсутність складу злочину. Я вважаю, що без таких професіоналів нас би просто "перемолола" система. Тому моя порада: не зволікайте, звертайтесь тільки до тих, хто знає закони й уміє їх застосовувати. А «Актум» — саме такі фахівці.
|
|
| |