Субота, 31.01.2026, 20:51
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: STAR  
Шампунь
kameneva787Дата: Субота, 17.05.2025, 21:06 | Повідомлення # 1
прохожий(а)
Група: Пользователи
Статус: Offline
Хочу змінити шампунь і шукаю щось дійсно якісне. Цікавлять перевірені бренди та магазини, де купуєте ви. Буду вдячна за поради, особливо якщо маєте власний досвід і можете поділитися, що справді працює.

novikovaanastasiya453Дата: Субота, 17.05.2025, 21:21 | Повідомлення # 2
прохожий(а)
Я теж шукала якісний шампунь і зупинилась на продукції Raywell. Замовляла на офіційному сайті https://raywell.com.ua/ — зручно, швидка доставка, все сертифіковано. Взяла безсульфатний шампунь із серії Bio Hidra — результатом дуже задоволена: волосся м’яке, не пушиться, зменшилась ламкість.

skasimova42Дата: П`ятниця, 04.07.2025, 09:24 | Повідомлення # 3
новичок
Розумію вас — знайти хороший шампунь іноді буває непросто. Варто звертати увагу на склад і обирати те, що підходить саме вашому типу волосся. Багато хто радить звертати увагу на бренди, як-от L'Oréal Professionnel, Kérastase, Wella або натуральні варіанти на кшталт Insight чи LAMBRE. Купувати зручно в офіційних інтернет-магазинах або на перевірених платформах, як-от MAKEUP, Notino чи ZAYA. Якщо хтось має улюблені варіанти — також цікаво почути відгуки.

seryakovaalina11Дата: П`ятниця, 04.07.2025, 12:14 | Повідомлення # 4
новичок
В магазині https://zaya.ua/bezsulfatnyi-shampun/ великий вибір безсульфатних шампунів перевірених брендів. Я особисто замовляла там шампунь із аргановою олією — чудово очищає, не сушить шкіру голови й підходить навіть для фарбованого волосся. Волосся після нього м’яке, блискуче й легко розчісується. На сайті зручно обирати: є фільтри за типом волосся, детальні описи та реальні відгуки.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026