Середа, 30.07.2025, 08:54
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: STAR  
Нужна фармацевтическая компания из Украины для партнерства
olegsolovey39Дата: Понеділок, 02.12.2024, 14:11 | Повідомлення # 1
постійний користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
Добрый день! Ищу украинскую фармацевтическую компанию для возможного партнерства. Я заинтересован в закупке препаратов и поиске надежных поставщиков. Также рассматриваю возможность совместной разработки новых продуктов. Если у кого-то есть предложения, буду рад обсудить!

dmykolenko99Дата: Понеділок, 02.12.2024, 15:28 | Повідомлення # 2
постійний користувач
Користувався налбуфіном для зняття болю після стоматологічної операції. Дуже задоволений результатом. Препарат www.microkhim.com.ua діє швидко і ефективно, полегшення відчувається вже через кілька хвилин після застосування. Завжди тримаю його вдома на випадок непередбачуваних ситуацій

la2217596Дата: Четвер, 26.12.2024, 17:04 | Повідомлення # 3
прохожий(а)
Я завжди вважала, що хворіти не так вже й страшно, але після кількох застудних періодів зрозуміла, що навіть короткий недуг може значно вплинути на самопочуття і загальний стан. Коли я захворіла на кашель, мені порадили препарат Аскорил https://zdravica.ua/drugs/askoril і ось уже третій сезон поспіль я замовляю його в аптеці «Здравиця», і це дуже зручно! Спочатку мене здивувала зручність онлайн-покупок: не потрібно витрачати час на походи в аптеку, все можна замовити через сайт, а доставка безкоштовна й дуже швидка. До того ж, «Аскорил» дійсно допомагає впоратись з продуктивним кашлем, особливо коли йдеться про бронхоспазм, що часто супроводжує простудні захворювання. Ще однією перевагою є те, що аптека «Здравиця» має широкий асортимент ліків, тому можна купити все необхідне для лікування різних захворювань органів дихання, не виходячи з дому. Я повністю задоволена сервісом: зручний інтерфейс сайту, швидка доставка і завжди вчасні консультації. Я раджу всім не нехтувати здоров’ям, а також обирати надійні аптеки, як «Здравиця», щоб ваші ліки завжди були під рукою в потрібний момент.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025