Фото з святкування 800-річчя м.Старокостянтинів...
|
|
staro4ka | Дата: Вівторок, 29.09.2009, 20:09 | Повідомлення # 16 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Quote (Planeta) Можливо десь на весіллі були в цей день!? Нажаль, все на багато банальніше ...я захворіла . Простуда загнала мене у ліжко.І тільки завдяки трансляції чула концерт на площі та стадіоні.А завдяки Вам ще й побачила..
|
|
| |
Planeta | Дата: Вівторок, 29.09.2009, 22:20 | Повідомлення # 17 |
постійний користувач
Група: Модераторы
| Quote (staro4ka) ...я захворіла Ох, як я Вам співчуваю!!! Немає нічого гіршого, ніж коли йде якесь святкування, а ти лежиш з температурою і тобі нічого не хочеться...!
Життя триває!!!
|
|
| |
neodix | Дата: Середа, 30.09.2009, 17:55 | Повідомлення # 18 |
постійний користувач
| Planeta, тримай + як то кажуть в "рєпу", добре постарався, і фотки з відео хороші... вобщим молодець. П.С. В нас тут 26 вересня теж був день міста, теж непогано віддихнули, в вечері був концерт естрадних виконавців начолі з І.Білик.
|
|
| |
Planeta | Дата: Середа, 30.09.2009, 19:58 | Повідомлення # 19 |
постійний користувач
| Так, у Хмельницькому в неділю 27го на площі був гарний концерт!
Життя триває!!!
|
|
| |
Schepetovka | Дата: Середа, 30.09.2009, 20:28 | Повідомлення # 20 |
справжній житель міста
| Quote (Planeta) Ви багато пропустили! Можливо десь на весіллі були в цей день!? Дякую за відео.Побував на весіллі і ще відео побачив,а то думав нічого не побачу,що робилось в городі.Додано (30.09.2009, 20:28) ---------------------------------------------
Quote (neodix) Planeta, тримай + як то кажуть в "рєпу", добре постарався, і фотки з відео хороші... вобщим молодець. П.С. В нас тут 26 вересня теж був день міста, теж непогано віддихнули, в вечері був концерт естрадних виконавців начолі з І.Білик. Да, концерт супер,сам побував там в рідному городі
Schepetovka!!!
|
|
| |
Planeta | Дата: Четвер, 01.10.2009, 20:08 | Повідомлення # 21 |
постійний користувач
| Я б теж дуже хотів там бути, але жалкую, що не зміг приїхати в Хмельницький 27-го!
Життя триває!!!
|
|
| |
neodix | Дата: Четвер, 01.10.2009, 20:57 | Повідомлення # 22 |
постійний користувач
| Planeta, та ні, ми з Schepetovka не про Хмельницький а про Шепетівку говоримо .
|
|
| |
Pit-Stop | Дата: П`ятниця, 02.10.2009, 09:36 | Повідомлення # 23 |
*бувалий на сайті*
| =)
|
|
| |
Planeta | Дата: П`ятниця, 02.10.2009, 19:45 | Повідомлення # 24 |
постійний користувач
| Уже понятно!
Життя триває!!!
|
|
| |
staro4ka | Дата: Вівторок, 06.10.2009, 21:29 | Повідомлення # 25 |
постійний користувач
| Карта встановленна при в'їзді в місто , з боку київської траси
|
|
| |
Pit-Stop | Дата: Середа, 07.10.2009, 18:30 | Повідомлення # 26 |
*бувалий на сайті*
| ггг))) Річ, канєшна, корисна. Але людина, яка перший раз їде через місто, спочатку буде кілька хвилин дуплити, перш ніж вкурить де вона знаходиться відносно карти. Бо інтуітивно здаєтсья, що карта встановлена на дорозі в напрямку Хмельницького=). А ще я не знав, що в місті стільки закладів, які можна назвати "Ресторанами". Готель позначили теж самий шикарний) "Случ". Я б вже краще в авто переночував). І з яких пір наше місто називається "Старокостянтинів - 800"?)). Двоякі відчуття викликає карта) З одного боку корисна річ, а з другого боку — зроблено через одне місце. А ви як гадаєте?)
|
|
| |
Planeta | Дата: Середа, 07.10.2009, 20:58 | Повідомлення # 27 |
постійний користувач
| Схематично карта відображає територію місця! Щодо готелю, то необов'язково там будуть зупинятися, адже по місто висять біг-борди готелю, що біля школи №5! Піт, не будь таким критичним!
Життя триває!!!
|
|
| |
staro4ka | Дата: Середа, 07.10.2009, 22:06 | Повідомлення # 28 |
постійний користувач
| Quote (Pit-Stop) Але людина, яка перший раз їде через місто, спочатку буде кілька хвилин дуплити, перш ніж вкурить де вона знаходиться відносно карти. Приємно усвідомлювати,що не я одна саме про це подумала.Можливо є певні правила ,але логічно карта розглядається як схема розташування міста щодо даного місця . До речі,досить цікаві позначення:
|
|
| |
Pit-Stop | Дата: Четвер, 08.10.2009, 09:55 | Повідомлення # 29 |
*бувалий на сайті*
| гм... Жах=) Особливо іконка залізничного вокзалу) Перший раз таке бачу) Пам'ятка археології — то певно Стоунхейдж)) Кароч, з іконографікою дизайнер трохи не дружить, як на мене) От приклади більш-менш людських умовних позначень: - на карті м. Стрия: - з transnavicom-івської карти: P.S. І чого на карті немає державних закладів (Мерії, райради)?
|
|
| |
staro4ka | Дата: Четвер, 08.10.2009, 23:15 | Повідомлення # 30 |
постійний користувач
| Quote (Pit-Stop) Особливо іконка залізничного вокзалу) ... Ага...Старокостянтинів 2..потім 3...
|
|
| |