|
Як правильно оформити документи дистанційно?
|
|
| hermancramer31 | Дата: Четвер, 21.05.2026, 10:15 | Повідомлення # 1 |
|
новичок
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім. Проходжу лікування в госпіталі після поранення, виникли питання щодо правильності нарахування додаткової грошової винагороди за час перебування на стаціонарі. Командир каже, що потрібні додаткові довідки, але я фізично не можу зараз бігати та збирати папери чи їхати в частину. Підкажіть, чи є можливість залучити толкового адвоката, який зможе віддалено підключитися, подивитися мої документи та підказати, як усе правильно оформити, щоб отримати те, що належить за законом?
|
| |
|
|
| abelm9371 | Дата: Четвер, 21.05.2026, 10:18 | Повідомлення # 2 |
|
новичок
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Брате, одужуй! Головне зараз - займайся здоров'ям, а паперові питання вирішуй через інтернет, благо зараз це реально. Я сам, коли лежав у шпиталі, нікуди не їздив - мені побратим скинув посилання на сайт kaminska. У них прямо на сайті доступна онлайн консультація військового юриста, що для нас у таких ситуаціях просто порятунок. Я скинув адвокату у месенджер фотографії своїх виписок і бойового розпорядження, він усе перевірив, знайшов, де саме застряг процес, і чітко розписав мені алгоритм дій. Усе нарахували до копійки. Зв'яжись із ними, вони все зроблять дистанційно.
|
| |
|
|