Неділя, 23.07.2017, 16:52
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: STAR 
Форум » Раздел с Общими форумами » ОБЩИЙ » 50 РЕЦЕПТОВ ШАШЛЫКОВ (для майовок и не только)
50 РЕЦЕПТОВ ШАШЛЫКОВ
STARДата: Понеділок, 21.04.2008, 17:45 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2767
Статус: Offline
СКАЧАТЬ РЕЦЕПТЫ (0.8мб)

шашлыки из птицы, >рыбы, козлятины, мьяса диких животных,свинины...

рецепты в PDF формате!




чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки


Повідомлення відредагував STAR - Неділя, 05.04.2009, 22:11
 
Pit-StopДата: Субота, 11.04.2009, 21:21 | Повідомлення # 16
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
мда...заманливе картинко)
 
neodixДата: Субота, 11.04.2009, 23:08 | Повідомлення # 17
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 150
Статус: Offline
STAR, молодець - зачот, а в мене так і не вийшло вирватись на природу поласувати шашличком... і саме головне що холодильник забитий свіжиною, роби - нехочу а от часу підходящого не знайшлось то я на роботі то дружина то в друзів не виходить. Бачу в тебе шампури прикольні, купував набор чи сам зробив? В мене є мангал розборний (сам робив) вже лежить років 4 і я ніяк неможу його обкатати biggrin постійно друг бере свій а в нього такий самий. Ну думаю на маївку вже точно шашлик забацаю biggrin

 
STARДата: Неділя, 12.04.2009, 03:19 | Повідомлення # 18
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2767
Статус: Offline
Quote (neodix)
Бачу в тебе шампури прикольні

Мій набір - прості, а ті, що з ручками, то вже добирались з іншого набору (там з деревяними ручками), бо жарити було що)))) більш ніж 1кг шашлику на людину happy
Quote (neodix)
купував набор чи сам зробив?

Купувався набір з 6-ти шампурів і 2-х підставок для них - зручно...
Quote (neodix)
В мене є мангал розборний (сам робив) вже лежить років 4 і я ніяк неможу його обкатати

biggrin




чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
 
neodixДата: Вівторок, 21.04.2009, 00:53 | Повідомлення # 19
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 150
Статус: Offline
Quote (STAR)
більш ніж 1кг шашлику на людину

Ого, після такого довго шашлика незахочеться :

[b]




Повідомлення відредагував neodix - Вівторок, 21.04.2009, 00:54
 
STARДата: П`ятниця, 24.04.2009, 11:32 | Повідомлення # 20
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2767
Статус: Offline
На цей раз вже без майонезу, а на мінеральній воді (суховаті вийшли)...




чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
 
YLOYAДата: Понеділок, 27.04.2009, 20:25 | Повідомлення # 21
заслуженний співрозмовник
Група: Пользователи
Повідомлень: 362
Статус: Offline
МЯСА ХОЧУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я еще шампиньоны делаю.
Мариную также как мясо, и на шампур, отдельно( не прослаиваю мясо). Вкусно, сочно с мяском. На любителя.
Как говорил знакомый осетин: " ...вы все равно не умеете готовить шашлык. Так вот, чтоб совсем не испортить, заливайте майонезом" biggrin


Родина! Это, где человек родился. Я далеко, но она рядом.
 
staro4kaДата: Неділя, 03.05.2009, 23:02 | Повідомлення # 22
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 242
Статус: Offline
Quote (YLOYA)
чтоб совсем не испортить, заливайте майонезом

кстати о майонезе..я мяско мариную в майонезе и специях(чтобы лук не пригорал можно его просто натереть и смешать с майонезом и специями..И БЕЗ СОЛИ!! cool пока никто не жаловался)
сегодня рёбрышки:
..
а к мясу можно добавить кетчуп:

biggrin




Повідомлення відредагував staro4ka - Неділя, 03.05.2009, 23:02
 
STARДата: Середа, 06.05.2009, 23:39 | Повідомлення # 23
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2767
Статус: Offline
Quote (STAR)
На цей раз вже без майонезу, а на мінеральній воді

То й же рецепт, тільки тепер не сухі, а швидше навпаки)))) (ці, що на фото жарились в темноті, тому на шампурах шматочки, що віддалено нагадують шашлик biggrin огарки happy )




чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
 
STARДата: Неділя, 17.05.2009, 15:48 | Повідомлення # 24
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2767
Статус: Offline
нажаль рецепта не знаю, але знаю де купити такі можна - мясна лавка біля Надра банку... Нормальні і одразу замареновані...




чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
 
STARДата: Неділя, 17.05.2009, 16:01 | Повідомлення # 25
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2767
Статус: Offline
Теж майже шашлик, але курячий. Рецепту smile і не потрібно: власне шматочки курки в майонезі - досить не погано, а дешевно як happy




чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
 
staro4kaДата: Неділя, 17.05.2009, 19:12 | Повідомлення # 26
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 242
Статус: Offline
Quote (STAR)
Нормальні і одразу замареновані...

wink а за смаком які??не дуже відрізняються від домашніх?


 
STARДата: Неділя, 17.05.2009, 21:26 | Повідомлення # 27
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2767
Статус: Offline
Quote (staro4ka)
а за смаком які??не дуже відрізняються від домашніх?

Я різницю тільки в рецептурі помітив (трохи інший смак), а в загальному смачні. В мому випадку маринувались довго. Можна там брати...




чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
 
neodixДата: Понеділок, 06.07.2009, 18:21 | Повідомлення # 28
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 150
Статус: Offline
А я сьогодні в садочку теж забацав шашлик.

 
AmasonkaДата: П`ятниця, 09.04.2010, 09:58 | Повідомлення # 29
новичок
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Статус: Offline
Разбойничий шашлык (венгерское блюдо)

Надеть на вертел одинаковые кусочки говяжьего филе, телячьей и свиной вырезки весом приблизительно в 50—60 г, копченого сала в 10—20 г и ломтики картофеля вперемежку. Мясо предварительно немного отбить, посолить и поперчить. Жарить над углями, горящими без пламени, повертывая вертел, пока мясо не подрумянится, часто сбрызгивать жиром. На стол подавать в горячем виде.

Приятного аппетита и хорошей компании.
А вот еще куриный неплохой шашлычок http://russianfood.com/recipes/recipe.php?rid=52418

 
NaadaДата: Неділя, 01.03.2015, 21:42 | Повідомлення # 30
новичок
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Статус: Offline
На ближайшие выходные хотим поехать в лес на шашлыки. Спасибо за большое количество разнообразных рецептов. У меня один товарищ маринует шашлык в электрическом маринаторе, говорит что получается супер! Кто нибудь пробовал так?

Додано (01.03.2015, 21:42)
---------------------------------------------
Были на природе, шашлык получился супер, дружище говорит что весь секрет именно в маринаторе , но я думаю что нужно делать с душой и обязательно получится превосходно!

 
Форум » Раздел с Общими форумами » ОБЩИЙ » 50 РЕЦЕПТОВ ШАШЛЫКОВ (для майовок и не только)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:

Copyright MyCorp © 2017