Четвер, 02.05.2024, 13:17 | |
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті! |
Головна | Реєстрація | Вхід |
Вітаю Вас Гость | RSS |
50 РЕЦЕПТОВ ШАШЛЫКОВ
| |
STAR | Дата: Понеділок, 21.04.2008, 17:45 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| рецепты в PDF формате!
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
Повідомлення відредагував STAR - Неділя, 05.04.2009, 22:11 |
|
| |
Pit-Stop | Дата: Субота, 11.04.2009, 21:21 | Повідомлення # 16 |
*бувалий на сайті*
Група: Модераторы
Повідомлень: 828
Статус: Offline
| мда...заманливе картинко)
|
|
| |
neodix | Дата: Субота, 11.04.2009, 23:08 | Повідомлення # 17 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 150
Статус: Offline
| STAR, молодець - зачот, а в мене так і не вийшло вирватись на природу поласувати шашличком... і саме головне що холодильник забитий свіжиною, роби - нехочу а от часу підходящого не знайшлось то я на роботі то дружина то в друзів не виходить. Бачу в тебе шампури прикольні, купував набор чи сам зробив? В мене є мангал розборний (сам робив) вже лежить років 4 і я ніяк неможу його обкатати постійно друг бере свій а в нього такий самий. Ну думаю на маївку вже точно шашлик забацаю
|
|
| |
STAR | Дата: Неділя, 12.04.2009, 03:19 | Повідомлення # 18 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| Quote (neodix) Бачу в тебе шампури прикольні Мій набір - прості, а ті, що з ручками, то вже добирались з іншого набору (там з деревяними ручками), бо жарити було що)))) більш ніж 1кг шашлику на людину Quote (neodix) купував набор чи сам зробив? Купувався набір з 6-ти шампурів і 2-х підставок для них - зручно... Quote (neodix) В мене є мангал розборний (сам робив) вже лежить років 4 і я ніяк неможу його обкатати
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
neodix | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 00:53 | Повідомлення # 19 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 150
Статус: Offline
| Quote (STAR) більш ніж 1кг шашлику на людину Ого, після такого довго шашлика незахочеться : [b]
Повідомлення відредагував neodix - Вівторок, 21.04.2009, 00:54 |
|
| |
STAR | Дата: П`ятниця, 24.04.2009, 11:32 | Повідомлення # 20 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| На цей раз вже без майонезу, а на мінеральній воді (суховаті вийшли)...
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
YLOYA | Дата: Понеділок, 27.04.2009, 20:25 | Повідомлення # 21 |
заслуженний співрозмовник
Група: Пользователи
Повідомлень: 362
Статус: Offline
| МЯСА ХОЧУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я еще шампиньоны делаю. Мариную также как мясо, и на шампур, отдельно( не прослаиваю мясо). Вкусно, сочно с мяском. На любителя. Как говорил знакомый осетин: " ...вы все равно не умеете готовить шашлык. Так вот, чтоб совсем не испортить, заливайте майонезом"
Родина! Это, где человек родился. Я далеко, но она рядом.
|
|
| |
staro4ka | Дата: Неділя, 03.05.2009, 23:02 | Повідомлення # 22 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 242
Статус: Offline
| Quote (YLOYA) чтоб совсем не испортить, заливайте майонезом кстати о майонезе..я мяско мариную в майонезе и специях(чтобы лук не пригорал можно его просто натереть и смешать с майонезом и специями..И БЕЗ СОЛИ!! пока никто не жаловался) сегодня рёбрышки: .. а к мясу можно добавить кетчуп:
Повідомлення відредагував staro4ka - Неділя, 03.05.2009, 23:02 |
|
| |
STAR | Дата: Середа, 06.05.2009, 23:39 | Повідомлення # 23 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| Quote (STAR) На цей раз вже без майонезу, а на мінеральній воді То й же рецепт, тільки тепер не сухі, а швидше навпаки)))) (ці, що на фото жарились в темноті, тому на шампурах шматочки, що віддалено нагадують шашлик огарки )
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
STAR | Дата: Неділя, 17.05.2009, 15:48 | Повідомлення # 24 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| нажаль рецепта не знаю, але знаю де купити такі можна - мясна лавка біля Надра банку... Нормальні і одразу замареновані...
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
STAR | Дата: Неділя, 17.05.2009, 16:01 | Повідомлення # 25 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| Теж майже шашлик, але курячий. Рецепту і не потрібно: власне шматочки курки в майонезі - досить не погано, а дешевно як
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
staro4ka | Дата: Неділя, 17.05.2009, 19:12 | Повідомлення # 26 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 242
Статус: Offline
| Quote (STAR) Нормальні і одразу замареновані... а за смаком які??не дуже відрізняються від домашніх?
|
|
| |
STAR | Дата: Неділя, 17.05.2009, 21:26 | Повідомлення # 27 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 2822
Статус: Offline
| Quote (staro4ka) а за смаком які??не дуже відрізняються від домашніх? Я різницю тільки в рецептурі помітив (трохи інший смак), а в загальному смачні. В мому випадку маринувались довго. Можна там брати...
чаще всего пишу в спешке, могут быть очепятки
|
|
| |
neodix | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 18:21 | Повідомлення # 28 |
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 150
Статус: Offline
| А я сьогодні в садочку теж забацав шашлик.
|
|
| |
Amasonka | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 09:58 | Повідомлення # 29 |
новичок
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Статус: Offline
| Разбойничий шашлык (венгерское блюдо) Надеть на вертел одинаковые кусочки говяжьего филе, телячьей и свиной вырезки весом приблизительно в 50—60 г, копченого сала в 10—20 г и ломтики картофеля вперемежку. Мясо предварительно немного отбить, посолить и поперчить. Жарить над углями, горящими без пламени, повертывая вертел, пока мясо не подрумянится, часто сбрызгивать жиром. На стол подавать в горячем виде. Приятного аппетита и хорошей компании. А вот еще куриный неплохой шашлычок http://russianfood.com/recipes/recipe.php?rid=52418
|
|
| |
Naada | Дата: Неділя, 01.03.2015, 21:42 | Повідомлення # 30 |
новичок
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Статус: Offline
| На ближайшие выходные хотим поехать в лес на шашлыки. Спасибо за большое количество разнообразных рецептов. У меня один товарищ маринует шашлык в электрическом маринаторе, говорит что получается супер! Кто нибудь пробовал так? Додано (01.03.2015, 21:42) --------------------------------------------- Были на природе, шашлык получился супер, дружище говорит что весь секрет именно в маринаторе , но я думаю что нужно делать с душой и обязательно получится превосходно!
|
|
| |
|
Copyright MyCorp © 2024 |
|
|