Четвер, 25.04.2024, 22:53
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: STAR  
Форум » Раздел с Общими форумами » ОБЩИЙ » Нова найбагатша людина світу? (Карлос Слім)
Нова найбагатша людина світу?
Syper-egoistДата: Субота, 05.04.2008, 12:55 | Повідомлення # 1
постійний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 90
Статус: Offline

Мексиканське фінансове видання Сентідо Комун каже, що мексиканський підприємець Карлос Слім Гелу випередив Біла Ґейтса і став найбагатшою людиною світу.
Інтернетвидання каже, що нещодавнє зростання цін на акції, якими володіє пан Слім вивело його статки на рівень майже 68 мільярдів доларів, що на 8 мільярдів більше ніж у Біла Ґейтса - засновника компанії Майкрософт.

Пан Слім володіє 33% найбільшої в Латинській Америці компанії мобільного звязку та має бізнес інтереси в банківській і тютюновій галузях.

Нещодавно він виділив 10 мільярдів доларів на філантропію.

Добавлено (05.04.2008, 12:55)
---------------------------------------------
За даними відомого журналу «Forbes», в Україні живуть три мільярдери: Рінат Ахметов, Віктор Пінчук і Сергій Тарута.

У Ахметова, президента футбольного клубу «Шахтар» і найбільшого акціонера української фінансово-промислової групи «Систем кепітал менеджмент» (СКМ), за даними журналу, $1,7 мільярда, що дозволяє йому посісти 451-е місце в списку найбагатших людей світу.

Зять екс-президента України Леоніда Кучми, засновник корпорації «Інтерпайп Пінчук» і співвласник «Індустріального союзу Донбасу» Тарута ділять 645-е місце з капіталом в $1,2 мільярда.

Найбагатшою людиною Росії знову визнано губернатора Чукотки Романа Абрамовича, що продав минулого року компанію «Сибнафта» російської газової монополії «Газпром» більш, ніж за $13 мільярдів. У списку «Forbes» він посів 11-е місце з $18,2 мільярдів, передає «ЛІГА».

До першої п'ятірки найбагатших росіян увійшли також президент «ЛУКОЙЛу» Вагіт Алекперов, голова ради директорів Новолипецького металургійного комбінату Володимир Лісін, один з акціонерів компаній «ТНК-BP і «СУАЛ» Віктор Вексельберг і найбільший акціонер консорціуму «Альфа-груп» Михайло Фрідман.


Спр@вжній мужик
 
Форум » Раздел с Общими форумами » ОБЩИЙ » Нова найбагатша людина світу? (Карлос Слім)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024