Вівторок, 16.04.2024, 10:43
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Раздел про Старокостантинов и жителей. » Проблеми міста Старокостянтинів » Жахливі змагання "Колосу" у Старконі. (10 команд в один зал!!!!)
Жахливі змагання "Колосу" у Старконі.
vipel74Дата: Неділя, 07.06.2015, 13:51 | Повідомлення # 1
новичок
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Це звичайно проблема не тільки Старкона, скоріше області. ПО порядку: був я вчора в Старконі зі своїми вихованками-волейболістками на змаганнях "зорганізованих" "Колосом". З усього організовано гарно було тільки парад і виступи начальства , а далі .... представили головного суддю змагань, який зібравши заявки, тицьнув папку разом з протоколами якомусь тренеру-дідулі і ....зник... прийшли ми на місце змагань у 8-му школу, де нас радушно зустріла пані директор, яка надала місце для відпочинку (актову залу) і намагалась створити по максимуму в даних умовах хоч якийсь комфорт для дітей (за що їй хвала і велика дяка!!!) ... але приїхало 10 !!!! команд , яким надали 1(один !!!!) зал.... і починає цей дідуля тасувати ігри як йому заманеться, навіть не дивлячись на жеребкування..... Тобто організації змагань як такої взагалі не було, не було продумано ні суддівство, ні розміщенння, н-і-ч-о-г-о00!!!  Важко було пояснити дітям чому ми їхали за ігровим досвідом і бойовими враженнями, натомість зіграли лише одну гру і даремно згаяли цілу днину в спеку. Важко було це саме пояснити спонсорам і небайдужим людям за наданий транспорт, харчі і надіїї. Важко було співствити сказане з трибуни з дійсністю. Враження було таке: до дітей нікому не було діла, все було організоване для "галочки" чи піару, чи ще для чогось, а ніяких там високих цілей. Так і хочеться сказати "як і все в цій державі"... але ж ми змінилися!??? Тому й виріший підняти цю тему, для того щоб більше такої "організаціїї" не було. Не знаю як там було організовано на інших видах і хто в цьому винен, але змагання обласного, повторюю ОБЛАСНОГО рівня так не проводяться. Не знаю , чи дійде цей лист до тих хто віщав з трибуни, але терпіти таке неподобство неможливо. Дуже хотілось би , що б на другий раз довелось писати про старокостянтинівські змагання те ж , що і про директора  школи№8. Дякую.
 
Форум » Раздел про Старокостантинов и жителей. » Проблеми міста Старокостянтинів » Жахливі змагання "Колосу" у Старконі. (10 команд в один зал!!!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024