Субота, 27.04.2024, 20:55
Місто Старокостянтинів. Тисячі фото на сайті!
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: maxXx, STAR  
Форум » Раздел с Общими форумами » НОВИНИ » Новини
Новини
balanceblind12Дата: Понеділок, 26.06.2023, 13:36 | Повідомлення # 1
прохожий(а)
Група: Пользователи
Повідомлень: 11
Статус: Offline
Я читаю переважно новини в інтернеті, на різних ресурсах, щоб можна було порівняти. Не люблю політику, більше звертаю увагу на економічні https://delo.ua/ru/tags/kamenskoe/ . Сподобалося недавнє замітка про Загорія. Це український бізнесмен, котрий великі гроші віддає на благодійність. Мене надихають такі історії та мотивують!
 
ideykaukrДата: Понеділок, 25.03.2024, 11:49 | Повідомлення # 2
новичок
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Важливість новин сьогодні неймовірно висока для суспільства. На порталі новин - https://ukrainian.co.ua/ ви можете дізнатися про останні події в політичному, соціальному та економічному житті суспільства. Адже багато наслідків цих подій відбиваються на нашому повсюдному житті. Тому тим хто вчора казав, що політикою не цікавиться. Сьогодні читає. Сама головна функція цього інформаційного порталу полягає в тому, що ви завжди в курсі останніх офіційних новин, а не вигаданих історій. Будьте в курсі подій, щоб бути інформованими та прийняти усвідомлено рішення.

Додано (27.03.2024, 15:46)
---------------------------------------------
Мені як молодому політологу подобається вивчати політику Туреччини. Новинний портал - https://turkrainews.com.ua/  це можливість щотижня бути в курсі останніх подій, які відбулися в Туреччині. Наприклад у сфері праці в Туреччині стало відомо, що у 2023 році рівень безробіття в Туреччині впав до мінімуму за 10 років.  Також стало відомо, що Туреччина має намір розвивати розумну транспортну інфраструктуру до 2028 року. А Центральний банк Туреччини оприлюднив нові кроки щодо посилення монетарної політики. Рекомендую цей портал усім хто цікавиться політикою.

 
Форум » Раздел с Общими форумами » НОВИНИ » Новини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024